Saturday, December 7, 2013

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Tuesday, December 3, 2013

10 of 12

Assalamualaikum



Lama ke kejap 10 bulan ni jun?
Tinggal 2 bulan lagi dan kita akan genap setahun.
Dalam tempoh masa 10 bulan ni, aku tahu aku bukan terbaik untuk kau.
Maaf


Jagalah diri kau baik2, aku dah takda kat sisi kau lagi lepas ni.
Kita akan jarang jumpa.
Tahu kau takkan sedih kan.
Aku jelah terhegeh-hegeh kat kau.
Tapi takpa, aku dah biasa.

Friday, November 8, 2013

Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

Mini Giveaway #1

Assalamualaikum
jom join ga ni
harap-harap ada rezeki menang shawl
huuu


http://amirahamer.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-1_4312.html

Monday, August 5, 2013

Segment Saya Nak Duit Raya!

Assalamualaikum anda anda semua
join entry last minute
semoga rezeki menyebelahi
:)

Saturday, August 3, 2013

Tuesday, July 9, 2013

7 Days Segmen With Simplesyara

Assalamualaikum
blogwalking dan join segmen
Insha - Allah, ade rezeki untuk kita
tetap ade :)

Senarai Hadiah
  1. Badges x 15 pemenang
  2. Skirt Stylista x 1 pemenang
  3. Tasbih Digital x 3 pemenang
  4. AQURA Bath Soap x 3 pemenang
  5. Keychain x 2 pemenang
  6. Tudung Bawal x 1 pemenang
  7. Brooch x 5 pemenang
  8. Keychain Nama x 2 pemenang
  9. Rasha Chiffon Shawl x 3 pemenang
  10. Donut Keychain x 2 pemenang
  11. Keychain Felt Love x 1 pemenang
  12. Keychain Felt Nama x 1 pemenang
  13. Bookmark Felt x 1 pemenang
  14. Hadiah Misteri x 5 pemenang
  15. Shiseido Mask x 4 pemenang 
  16. Tudung Bawal x 3 pemenang

TARIKH LUPUT SEGMEN : 13/7/2013

Saturday, July 6, 2013

"mungkin"


saya 

takkan ganggu awak
takkan buat awak rimas dengan sikap saya
takkan buat perkara yang awak tak suka

sebab??

awak

 sibuk dengan hal awak

"menyayangi sebagaimana kita ingin disayangi"

Saturday, June 15, 2013

"I Love Peplum" by Nurin Aireen

Assalamualaikum
second time join GA, inshaa Allah, ada rezeki, adalah.. :)
semoga berjaya nabila !

Sunday, June 9, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

Assalamualaikum

1st time blog ni join segmen, harap-harap ada rezeki..
Insha-Allah :)



tamat segmen : 13 Jun 2013

Monday, June 3, 2013

Sedih :(

saya dah maafkan awak
tapi...

jujur saya katakan
saya tak mungkin terlalu mudah melupakan semua yang berlaku

apabila saya teringat perbuatan yang awak lakukan
hati saya menangis

kalau boleh saya nak pergi jauh daripada awak
saya tak sanggup lihat awak terluka dengan sikap saya

izinkan saya
maafkan saya

saya harap awak bahagia
saya ikhlas

Friday, May 31, 2013

Thanks Kamu :)

Assalamualaikum

dia dah janji lepas final exam nak ajak keluar.
so
kami pergi Kluang Mall sahaja

lunaskan baki BB1M dan tengok movie Fast and Furious 6!
dia gelak sebab 1st time saya tengok movie, apa seh?
haa gelak..gelak..
taknak keluar dengan dia lagi baru tauu!


Terima kasih ye izun.. ;)

Thursday, May 16, 2013

Ikhlas :)

Assalamualaikum ebelibadi !

sihat?
dah makan?
eh, buat pe tuu?
rindu kita tak?
hee

TERIMA KASIH AWAK !
yang putih kita punya, manakala warna hitam si dia yang punya.. :)
suka sangat !

Thursday, May 2, 2013

wuuu *muncung tikus

hmm

merajuk tak sudah la kitorang ni
masing-masing nak menang jaa

almaklumlah

dua-dua tengah panas kan
mana nak mengalahnya

kesimpulan

bagi masa
tunggu sejuk/tenang
kita sambung pujuk ye



Thursday, March 28, 2013

s u d a h

Assalamualaikum !

kadang-kadang apa orang cakap tu kita kena jugak dengar .
kalau ikutkan hati kita,semua kita nak .
tapi
dalam hidup kita ada had masing-masing .
tak boleh nak tamak.
cukuplah .
Alhamdulillah .


Friday, February 22, 2013

Saturday, January 19, 2013

heee !

Assalamualaikum..
ehem ehem..

hati ni berbunga-bunga,rasa sangat teruja..